Koncertna promocija albuma „Dani zatvorenih vrata“ benda Hladno pivo u Beogradu


Hladno pivo @ Hala sportova, BeogradJedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno pivo će u petak, 26. februara 2016. godine u Hali sportova na Novom Beogradu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom novog albuma.

Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima „Mojoj majici“, „Ezoterija“, „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno“, zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova.

Već 28 godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

„Svirka u Hali sportova bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od ‘Džinovskog’ pa do ‘Zatvorenih vrata’, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar“ poručuje frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su u prodaji na svim biletarnicama Eventim-a, Gigstix-a i DD Tickets po ceni od 1.350 dinara.

(Visited 151 times, 1 visits today)