Koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu


Rade ŠerbedžijaRade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend nakon uspešnog koncerta u Londonu, u čast i sećanje na Tošeta Proeskog, održaće koncerte u Beogradu (petak, 5. april u 20 časova u dvorani Doma sindikata) i u Novom Sadu (subota, 6. april u 20 časova u Srpskom narodnom pozorištu).

Na druženju u Kulturnom centru „Study Society“ u Londonu 26. januara bili su engleski akademici i umetnici raznih profila, a među zvanicima se našao i Tošetov producent Endi Rajt (Andy Wright) koji je između ostalog radio sa Eurythmics, Simply Red i Pavarotijem (Pavarotti).

Popularni glumac sa holivudskom karijerom i pevač, krajem prošle godine obradovao je svoje fanove solističkim koncertom „Imam pesmu za tebe“ na sceni pozorišta Madlenianum u Zemunu.

Poslednjih godina Rade Šerbedžija sa porodicom živi u Rijeci, gde se sa suprugom bavi pedagoškim radom. Lenka i Rade predaju glumu i režiju na Riječkom univerzitetu.

Karte za predstojeće koncerte su u pretprodaji na blagajni Doma Sindikata u Beogradu i na blagajni Srpkog narodnog pozorišta u Novom Sadu po cenama od 1800, 2200 i 2500 dinara.

(Visited 8 times, 1 visits today)