Koncert u Pozorištu na Terazijama 05.04.2010.


Dragi fanovi, prijatelji, gosti! Konačno objavljujemo ono što ste već verovatno čuli u ranijim najavama projekta „Koncerti na Terazijama“.

Vaše i naše Neverne bebe predstaviće se u organizaciji Telekoma Srbija i produkcije „Harmony music & marketing“ publici prvi put sa ove predivne scene u Beogradu 05. 04. 2010. godine.

U okviru istog programa održan je nezaboravni koncert u SNP u Novom Sadu 27.novembra prošle godine i svi oni koji su mu prisustvovali ili su čitali komentare na našem forumu (Novi Sad – Srpsko Narodno Pozorište), znaju da mogu da očekuju predivno, pažljivo osmišljeno akustik – elektrik druženje.

Kuriozitet ovog koncerta svakako će biti i premijerno izvođenje nekih od potpuno novih pesama koje će se naći na novom studijskom albumu čije se izdavanje očekuje u toku druge polovine ove godine.

Nešto vise o koncertu možete pročitati i na zvaničnoj stranici organizatora, a ostale informacije kao što ste već navikli, na našem forumu u aktuelnoj temi 05.04.2010. Beograd – POZORISTE NA TERAZIJAMA

(Visited 58 times, 1 visits today)