Koncert Riblje Čorbe premešten u malu dvoranu Spensa


Riblja ČorbaZbog najavljene kiše u četvrtak 30. maja, menadžment grupe Riblja Čorba odlučio je da se koncert umesto na prvobitno najavljenoj Petrovaradinskoj tvrđavi održi u maloj dvorani Spensa sa početkom u 20 časova.

Prvih 500 ulaznica za spektakularni koncert Riblje Čorbe, koji ce se održati 30. maja , u Maloj dvorani SPensa u Novom Sadu su rasprodate!

Koncert je nastavak turneje povodom 35 godina uspešnog rada grupe Riblja Čorba i objavljivanja 19. studijskog albuma „Uzbuna“. Za novosadski koncert grupa planira da fanove obraduje tročasnovnim koncertom i brojnim hitovima među kojima su: „Ja ratujem sam“, “Tu nema Boga nema pravde “, “Lutka sa naslovne strane”, “Kad sam bio mlad”, „Volim volim žene“,„Pogledaj dom svoj anđele“,… kao i pesmama sa najnovijeg albuma “Uzbuna”.

Među gostima na koncertu su grupe: Inspektor Blaža, Nikola Čuturilo Čutura i bend, Čika Joca i Zmajevi i grupa Kontrast, a ceo koncert će trajati nešto više od 4 sata.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara se mogu kupiti na svim do sada najavljenim prodajnim mestima: Gigs Tix Pariski Magazin, Knjižara Bulevar Books, Knjižara Serendipiti Spens, Knjižara Serendipiti Merkur Novi Sad, Cafe Macchiato Mercator, Knjižara Serendipiti BG, TC Karaburma kao i online www.gigstix.com.

(Visited 69 times, 1 visits today)