Koncert povodom 20 godina Orthodox Celtsa i St. Patricks Day u Beogradu


Orthodox CeltsPovodom 20 godina svog postojanja, tradicionalno na Dan Svetog Patrika 17. marta, Orthodox Celts održaće prvi put u istoriji dva koncerta u istom danu i to u Sali SKC-a u Beogradu.

Prvi koncert „Orthodox Celts unplugged“, sa početkom u 18h održaće se u jednoj intimnijoj atmosferi sa ne više od 200 ljubitelja irskog zvuka. Ovakva inovacija biće pravo osveženje kako za fanove tako i sa same članove benda.

Drugi koncert sa početkom od 21h je već oprobana formula dobre energične svirke koja je i proslavila bend, i zbog koje važe za veliku koncertnu atrakciju.

Pre i posle ovog beogradskog spektakla, Celtsi će posetiti još neke gradove u Srbiji u okviru St. Patrick’s turneje. Turneju započinju u Banja Luci 10. marta, koncertom u klubu DFK, a narednog vikenda, Orthodox Celts će nastupiti u novosadskoj SKC Fabrici, 16. marta. Posle već pomenutog beogradskog koncerta 17. marta uslediće 23. mart, kada će svirati u Paraćinu (ex-Fontana) i 24. mart, kada će nastupiti u klubu Juridicum (klub Pravnog fakulteta) u Nišu.

Ulaznice za beogradski koncert će se naći u prodaji na blagajni Studentskog Kulturnog Centra Beograda i biletarnici Doma Omladine od 03. marta 2011.

Cena karte u pretprodaji je 1.200 dinara a broj karata je ograničen.

(Visited 71 times, 1 visits today)