Koncert Organized Chaos-a u klubu Ilegala (nagradna igra)


Organized ChaosU beogradskom klubu Ilegala (Vasina 19), u utorak 8. januara održaće se koncert jednog od koncertno najboljih progresiv metal bendova iz Srbije, Organized Chaos na kome će svirati kompletan album „Inner Conflict“ plus neka iznenađenja. U daljem tekstu učestvujte u nagradnoj igri.

Organized Chaos je progresiv metal bend iz Beograda koji spaja različite muzičke pravce poput metala, roka, fanka, bluza, latina i džeza. Bend čine Vladimir Lalić (vokal i gitare), Marta Vlahović (vokal), Alek Darson (gitara), Milan Jejina Jeki (bubnjevi) i Bojan Kvočka (bas gitara).

Album prvenac „Inner Conflict“ (izašao 2011. godine) biće predstavljen publici dok će koncert će biti upotpunjen projekcijama na platnu, biće organizovana i prodaja albuma na samom koncertu. Ovo je retka prilika da čujemo ovaj bend jer gitarista Alek Darson studira na Berkliju u Bostonu (SAD) i dolazi jednom godišnje u Srbiju. Njihov nastup će biti podržan i predgrupom Hipnagoga Slike iz Beograda, koju smo nedavno imali prilike da čujemo u Kombank areni ispred legendarnog Smaka.

RockSvirke će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do prekosutra (8. januara) u 12h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Naziv debi albuma grupe Organized Chaos?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 21 čas, a karta je 250 dinara.

(Visited 33 times, 1 visits today)