Koncert na zidiću: Šajzerbiterlemon


ŠajzerbiterlemonDom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću! Večeras, 11. septembra od 20 časova imaćete priliku da čujete bend Šajzerbiterlemon.


Šajzerbiterlemon je beogradski autorski garažni/pank/rok bend osnovan početkom 2014. godine. Postava čine: Ana Đurović – bubnjevi; Nikola Radosavljević – vokal, bas; Jovan Sibinović – gitara, vokal.

Prva svirka je održana u beogradskom klubu Atom, 30. marta 2014. godine, kada je Šajzerbiterlemon nastupio zajedno sa bendovima Vizelj i Warhol. Bend je tada odsvirao pet autorskih pesama. Bend duguje veliku zahvalnost Andreju Radosavljeviću i Luki Braliću, koji su odigrali veoma značajnu ulogu u nastanku benda.

U maju 2015. godine ŠBL postaje jedan od pobednika Converse Rubber Tracks takmičenja i osvaja snimanje u Studiju M u Novom Sadu.

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

„Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje“, navodi se u saopštenju Doma omladine.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

(Visited 155 times, 1 visits today)