Koncert na zidiću: Di Luna Blues Band


Di Luna Blues Band @ Koncert na zidiću Doma omladine BeogradaDom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću! U petak, 7. avgusta od 20 časova imaćete priliku da čujete Di Luna Blues Band.

Di Luna Blues Band osnovali su 1989. godine Sale Ranđelović – Ranđa i Dragan Marković – Mare, rodonačelnik bluza na ovim prostorima koji je pokrenuo deset godina ranije Bluz Kvintet i nešto kasnije Point Blank. Di Luna Blues Band je osnovan sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu.

Bend je kroz mnogobrojne nastupe za sve ove godine bio rasadnik muzičara koji su odlazili u najpoznatije popularne bendove. Učestvovali su na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim festivalima, deleći često nastupe sa najvećim svetskim zvezdama bluza.

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

(Visited 118 times, 1 visits today)