Koncert grupe Wilco 11. marta u Zagrebačkom velesajmu


Wilco (Foto: Zoran Orlić)Prvobitno najavljeni koncert grupe Wilco kao najava predstojećeg INmusic festivala održaće se u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma umesto kluba Aquarius zbog izuzetno velikog interesovanja publike.

Paviljon 9 odlikuje jedinstvena arhitektura koja ga čini jednim od najlepših koncertnih prostora regije. Osim što je idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posetilaca takođe je maksimalno prilagođen budući da se, osim parking mesta na sajmu, javni prevoz nalazi se tačno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posetioce koncerta.

Zagrebački velesajam

Preneli smo recenziju albuma „The Whole Love“, koji je postigao veoma zapažen uspeh, a nedavno smo pisali i o vrlo interesantnom, novom, animiranom spotu za pesmu „Dawned On Me“ u kom su sarađivali sa čuvenim animiranim likom Popajem.

Njihov koncert u Paviljonu 9 najavni je koncert za predstojeći INmusic festival koji će se održati 29. i 30. juna na jezeru Jarun, u Zagrebu. Podrazumeva se da kupljene ulaznice vrede za novo mesto održavanja koncerta!

Ulaznice za koncert grupe Wilco, koji će se održati 11. marta 2012. godine u prodaji su po ceni od 200 kuna u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) kao i online na www.ticketpro.hr. Cena ulaznica na dan koncerta na ulaze dvorane će isnositi 220 kuna, ukoliko ih ostane u prodaji.

(Visited 35 times, 1 visits today)