Koncert grupe Kristali u Domu omladine


Koncert: Kristali @ Dom omladine, BeogradU petak, 17. oktobra od 21h, kultni pop/rok bend Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada (Dom omladine Beograda, sala Amerikana) uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album Kristali iz 1994. godine.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: Kristali (1994), Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013) i jesan „live“ album – Live@Studio 6 (2004).

Ime grupe „Kristali“ ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu.

„Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara“, poručuje frontmen Dejan Gvozden. „Osim već starih i svima poznatih ‘Menjam se’, ‘Sad se svega sećam’, ‘Ustani kreni’, ‘Dva metra’, ‘Osmi dan’, sviraćemo presek celokupne karijere benda u Domu omladine u petak, 17. oktobra!“, dodaje Gvozden.

Karte za beogradski koncert će biti puštene u prodaju sutra, 10. septembra putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska).

Cena karte: do 19. septembra po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 800 din.

(Visited 168 times, 1 visits today)