Koncert Godine 2011


Koncert Godine 2011Nakon duge pauze, Koncert Godine je 2010. ponovo oživeo. Tradicija se nastavlja i nadamo se da se više neće ni prekidati. Ovogodišnji koncert je najavljen za 10. decembar, počeće u 17h, trajaće minimum jednu smenu od 8h, a možda vas zakači i prekovremeni sat koji će vam biti „plaćen“ dobrom muzikom. Mesto održavanja – SPENS.

Nakon ankete koju su organizatori sproveli na facebook stranici, ne možemo reći da su uslišene želje fanova, ali izbor izvođača je vrlo zanimljiv. Ovaj događaj novosadski sastav Love Hunters iskoristiće za svoj come back posle višegodišnje pauze. Osim njih čućete Gobline, Dža ili Bu, Eyesburn, DLM, Zbogom Brus Li, Sunshine, Partibrejkerse, Hype, Lude krawe i naravno Ritam nereda, po meni nezvanični domaćini ovog koncerta jer bez njih ne bi bio potpun. Lude krawe su pre nekoliko dana izbacile EP „Reinkarnacija“ i nadamo se da ćemo već na Koncertu godine moći da čujemo neke od pesama uživo. Organizatori obećavaju i da će se Studio Berar pobrinuti da ozvučenje bude najbolje što može kao i da nas očekuju svetlosni efekti kakve do sada nismo videli na ovom događaju.

O ovome će se tek pričati nakon 10. decembra. Koncert je najavljen na vreme, imate mesec dana za planiranje dolaska i kupovinu ulaznice koja u pretprodaji košta 1000 dinara,a na dan koncerta cena će biti neznatno viša – 1250 din. Ulaznice se mogu nabaviti već od 08. novembra preko www.gigstix.com, u Novom Sadu na blagajni SPENS-a i u GIGS TIX u Pariskom magazinu, a u Beogradu na biletarnici Arene, na info pultu ŠC Ušće i na blagajni Doma Sindikata.

Koncert Godine 2010 @ Spens, Novi Sad

(Visited 50 times, 1 visits today)