Koncert benda Zemlja Gruva @ Studentski dom Pančevo


Dom omladine PančevoSubota 19. Mart, Studentski dom Pančevo, Dimitrija Tucovica 2, 21h
Zemlja Gruva / Beograd
Predgrupa: El Buzz / Pančevo
…Karte u pretprodaji 200 dinara, na ulazu 300

Zemlja Gruva

Trenutno najbrojniji bend na domaćoj sceni, za kratko vreme od izdavanja prvog albuma „WTF is gruvlend?“ prerastao je iz klupske atrakcije u monster band od 11 glava, dajući svima na znanje da sa njima nema šale. Identitet benda oličen je u trojci koju čine tri vokalna solista, od kojih svako neguje autentičan i karakterističan muzički izraz i način pevanja. Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan – ovaj tim vlada scenom već više od decenije, a publici je poznat iz saradnje sa bendom Mistake Mistake, sa kojima su nastupali ispred imena kao što su Prodigy, Punjabi MC, Kosheen, Capleton…

Nakon izdavanja prvog albuma na sopstvenoj net etiketi gruvlend.net, ZG su opustošili sve relevantne domaće top liste zauzimajući najviše pozicije na istima, uključujući i prvo mesto na MTV Domaćici. Od džeza, preko funka, soula do raga muffina i hip hopa, ZG vas vode kroz džunglu zvukova direktno do Gruvlenda.

Kao predgrupa Zemlji Gruva nastupiće El Buzz, gitarski bend iz Pančeva koji u svojim pesmama uspešno ukršta nasleđe crnog blues-roka sa savremenim pop senzibilitetom. Pevljive melodije, jednostavni i energični ritmovi i dobra uvežbanost ovog benda neće vas ostaviti ravnodušnim.

{youtube}XCzf56hU-3w{/youtube}

{youtube}ixUyvtbI7LU{/youtube}

Novo!!! – gde god se nalazili, naručite ulaznice za programe Doma Omladine po pretprodajnoj ceni, i platite dostavljaču po prijemu pošiljke! Za ovu uslugu pošaljite nam Ime, Prezime, Adresu, Broj telefona i broj karata za događaj koji želite da posetite, na biletarnica@domomladinepancevo.com – platićete karte po pretprodajnoj ceni plus poštanske troškove.

Dom omladine Pančevo – 013311315

(Visited 73 times, 1 visits today)