Koncert benda Veliki prezir u klubu Feedback


Veliki prezirU niškom klubu Feedback (Balkanska), u petak, 1. februara održaće se koncertna promocija EP „Svetlost i dim“ benda Veliki prezir.

„Veliko nam je zadovoljstvo sto ćemo po drugi put u karijeri nastupiti pred niškom publikom, odakle nosimo fantastične utiske sa prošlogodišnjeg nastupa. Ponovo je u pitanju klub Feedback i neizmerno se radujemo predstojećem koncertu“, kaže frontmen benda Kole.

„Imamo vrlo dobar povod. Poslednjeg dana prošle godine izašao je naš EP – ‘Svetlost i dim’ i ovaj koncert će biti prvi u nizu koje ćemo imati u sledećem periodu. Dakle, koncert će ujedno biti promocija ovog našeg izdanja koje smo objavili na vinilu i koje ćemo poneti sa sobom. Mi smo spremni i radujemo se!“, dodaje Kole.

Veliki prezir turneju nastavlja u Feedback-u nakon nastupa u Varšavi 27. januara kao gosti filmskog festivala gde je prikazan film „The Box“ za koji su Boris Mladenović i Vladimir Kolarić pravili muziku.

EP „Svetlost i dim“ (vinilno izdanje) u izdanju izdavačke kuće Odličan hrčak moći će da se nabavi na koncertu po promotivnoj ceni.

Cena karte je 300 dinara u predprodaji, dok je 400 dinara na samom ulazu. Prodajna mesta: Vintage shop, Bioskop Kupina i Hostel Niš.

(Visited 63 times, 1 visits today)