Koncert benda Mašta Bašta – Bob Marley’s Day u Domu Omladine (nagradna igra)


Mašta Bašta (Bob Marley's Day) @ DOB, BeogradPovodom rođendana slavnog Boba Marlija (Bob Marley ) u Domu omladine Beograd, 6. februara će se održati manifestacija pod nazivom Bob Marley’s Day. U daljem tekstu učestvujte u nagradnoj igri.

U sklopu ove manifestacije planirane su sledeće aktivnosti: koncert benda Mašta Bašta, izložba radova Nikole Milenova, prikupljanje odeće i obuće za decu iz Svratišta, prikupljanje malih kučnih aparata u organizaciji SET reciklaže, prodaja časopisa LiceUlice. Na ovoj manifestaciji svoj stand će imati i Zla Štek.

Mašta Bašta je jedan od naših najboljih mladih rege bendova. Predstavlja skup individua koje svojom muzikom bude ono najlepše u ljudima – volju da misle, slušaju i delaju u skladu jedni sa drugima. Ne ograničavajući se definisanjem žanra, a inspirisani rege muzikom, bend želi da pokrene ljude na razmišljanje o sebi i uputi ih na druge, slaveći sadašnjost i stvarajući budućnost.

RockSvirke i bend Mašta Bašta će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve karte za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do utorka (5. februar) u 18h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Kako će se zvati prvi album benda Mašta Bašta?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Program počinje u 19 časova, a karta za koncert benda Mašta Bašta je 350 dinara.

(Visited 71 times, 1 visits today)