Koncert benda Block Out u Studiju M


block_out01Tradicionalni prolećni koncert, beogradska grupa Block Out održaće 15. marta u novosadskom Studiju M. Zbog specifičnosti prostora, članovi benda najavljuju nešto drugačiji repertoar, sa nekoliko novih pesama i više „laganijih“ numera.

Pre početka nastupa, u donjem holu Studija M biće otvorena izložba fotografija Nemanje Đorđevića, fotoreportera internet magazina BalkanRock. Izložba fotografija pod nazivom Raskorak“ predstavlja svojevrstan portret beogradskog benda Block Out, inspirisan njegovom pojavom, muzikom, kao i nastupom.

Kao poštovalac rada grupe Block Out, Nemanja na ovim koncertima nije bio samo puki fotograf, vec neko ko je ove koncerte doživljavao lično. Upravo to, “lično” on je u velikoj meri preneo na fotografije i tako nam omogućio da osetimo, atmosferu, emocije i da gledajući fotografije čak i čujemo taj „krik“ paralelnog sveta,“ napisao je o izložbi Marko Marinković.

Ulaznice za nastup mogu se kupiti u CD shopu Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu) po ceni od 800 dinara. Na dan koncerta, na blagajni Studija M, moći će da se kupe po ceni od 1.000 dinara. Broj mesta u sali je ograničen.

(Visited 70 times, 1 visits today)