Koncert „3 u 1“: Tea Break, LUR i Viseći Vrtovi Vavilona u Domu omladine (nagradna igra)


3 u 1 - Tea Break, LUR i Viseći Vrtovi Vavilona @ Dom omladineDom Omladine Beograd poziva sve zainteresovane na večernje druženje u petak 1. februara uz kvalitetnu degustaciju muzičkog mix-a serviranog u 100% pank rok pakovanju “3 u 1“.

Za vaše raspoloženje i emotivni naboj pobrinuće se sledeći VIS-ovi:

Viseći Vrtovi Vavilona – relativno nov bend oformljen 2011. godine, zvanično predstavlja beogradskoj publici svoj debi album ”Indigo deca“ (MTV Srbija, jun 2012) preporučenog od strane nekolicine web magazina i muzičkih kritičara kao jedno od izdanja godine. Trojka koja sa sobom nosi dosta iskustva a njihova melodično ritmična gitarska svirka pojačana višeglasjem, zadovoljiće sve poštovaoce iste.

LUR – bend koji nam dolazi iz Kragujevca, aktivan još od 1998. godine. Od prvenca „Both ways“, preko pauze u 2008. godini, do albuma „Hteo To ili Ne“ obljavljenog 2011. godine (Studentski kulturni centar Kragujevac), koji će u svom punom sjaju biti zastupljen i promovisan pomenute večeri, dragi nam gosti i dalje isporučuju pank rok u svom autentičnom maniru i garantuju odličnu svirku.

Tea Break – najpoznatiji anonimni nosioci pank rok scene, barem što se Beograda tiše. Momci svirkom najavljuju izdanje uživo pod nazivom „Second Hand Hero Sessions – live @ FDU“ koje izlazi pod MTV Srbija etiketom. Svojevrsno izvođenje albuma, koji nosi isto ime, uživo daje novu dimenziju pomenutom izdanju i predstavlja bend u onome gde su najkomotniji, a to je živa svirka.

Beskompromisan i ozbiljan pristup koji ovi bendovi imaju prema svojoj muzici u kombinaciji sa furioznim izvođenjem uživo, ukoliko u jednom momentu ne pomislite da voz nailazi na vas, zaista jedini odgovor koji imamo jeste da poslušate starog i poštovanog Luisa Armstronga (Louis Armstronga) i šta je on imao da kaže na tu temu. Zato pokrenite vaše umove i ponesite energiju, jer bendovi koji su zaduženi za muziku, imaju previše iste da ponude vama!

RockSvirke i bendovi će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku, kao i jedan disk.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka (1. februar) u 12h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Kako se zovu poslednji albumi sva 3 benda?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 22 časa, a karta je 300 dinara.

(Visited 90 times, 1 visits today)