Koma (promocija albuma Made of Nothing) & Bukowski u CK13 (nagradna igra)


koma02Novosadski instrumentalni sastav Koma, promovisaće svoj album “Made of Nothing“ u subotu 19. maja u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu.

Na albumu koji su izdali krajem prošle godine, nalazi se 14 pesama od kojih su za sada ekranizovane dve, “Peppersi”, a pre desetak dana pojavio se i drugi spot za pesmu “The Last Star”. Kao gosti u Novom Sadu sviraće Obrenovački bend Bukowski. Pre nekoliko dana, bend Bukowski obajvio je EP pod nazivom “Čekajući tebe”. Ovaj EP izdat je kao najava albuma “U dimu” koji će biti objavljen u toku ove godine. Ulaz na promociju je slobodan, a početak je u 23h.

U saradnji sa bendom Koma, poklanjamo vam pet CD-ova “Made of Nothing”. Ovog puta imamo vrlo zanimljivo pitanje za vas koje glasi: „Za koji evropski fudbalski klub navija bubnjar Kome?” Imamo i malu pomoć za vas. Jedan od timova igra finale Lige šampiona u subotu. Smile Proceduru znate. Odgovor napišite u komentaru ispod teksta na sajtu, a prvih pet dobiće po jedan CD koji ćete moći da preuzmete u subotu na promociji. Dobitnici će biti kontaktirani na mail. Nagradna igra traje do subote 18. maja u 17h.

(Visited 13 times, 1 visits today)