Koma i Seljačka Buna u Route 66 (nagradna igra)


Seljačka buna i Koma @ Klub Route 66, Novi SadU novosadskom klubu Route 66 u subotu 07. aprila zajednički koncert održaće beogradski bend Seljačka buna i novosadski instrumentalni sastav Koma. Početak je zakazan za 23h, a cena ulaznice je 150 dinara.

Grupu KOMA osnovali su Ćomi i Savara, u Novom Sadu 2009. godine. “Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU – impresiju ili događaj iz života.” U toku rada na kompozicijama shvatili su da zvuk koji su planirali da postignu zahteva i trećeg člana. Stigla je Saška DB i grupa je tada dobila ime KOMA. Izdali su svoj prvi album “Made of Nothing” čiju promociju ćemo ovom prilikom i čuti.

Seljačka Buna je nastala u Beogradu 2005. a u novembru 2011. godine, Buna objavljuje debi album “Buna je počela” za online etiketu SMP Music. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog rocka, bluesa i ethna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rock i pop stereotipa. Kao svoje muzičke uzore navode: Tenacious D, System of a Down, DVDA, Electric Six, Faith no More, SMF itd.

U saradnji sa bendovima delimo vam 5×2 karte i poklon CD grupe KOMA uz komplet karata. A nagradno pitanje glasi: Kako glasi čuveni citat Branka Miljkovića koji bend Koma koristi?

Odgovore pišite kao komentar ispod teksta na portalu RockSvirke (samo ukoliko neko ima problem sa ostavljanjem komentara, može poslati odgovor na mail office@rocksvirke.com). Nagradna igra traje do 18h u subotu 07. aprila. Dobitnici karata biće kontaktirani na mail o detaljima, a imena će biti objavljena i na zvaničnoj facebook stranici.

(Visited 54 times, 1 visits today)