Kolja i Grobovlasnici svom snagom u klubu Quarter!


Kolja i GrobovlasniciSvi smo ga dobro upoznali na ekranima kroz kultne filmove srpske i jugoslovenske kinematografije. Od kako smo ga prvi put čuli u muzici, oduševili smo se i od tada je obavezna stavka svih plejlisti, a neki tekstovi nam služe kao svojevrsna identifikacija. Poznati glumac i režiser Nikola Pejaković – Kolja i njegov bend Grobovlasnici dolaze u Novi Sad!

Kako kaže pomenuti umetnik „dolazimo i grunućemo iz sve snage“, a to svojevrsno bluz – rok – soul, pa može se reći i etno gruvanje će se dešavati u klubu Quarter, u subotu 26. decembra.

Na koncertu će predstaviti ceo opus grupe koji čine albumi Mama nemoj plakati (2002, Kolja i Smak Bijelog Dugmeta), Kolja (2009) i Grobovlasnici (2013).

Grobovlasnike čine gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević-Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, ili kako to Kolja objašnjava „ljudi koji su bili okosnica, stub muzike koju smo radili godinama i jedna respektabilna ekipa sa kojom je čast svirati i biti na sceni“.

Ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 800 dinara, a na sam dan koncerta, iste će stajati 1000 dinara.

(Visited 155 times, 1 visits today)