Knjiga pesama i CD Milana Koraća u prodaji u knjižarama širom Srbije


Milan Korać - Do modrih dubinaKnjigu pesama i cd pod nazivom Do modrih dubina od polovine jula ove godine moguće kupiti u knjižarama Solaris i Bulevar Books u Novom Sadu, kao i knjižarama Delfi i Most širom Srbije.

Knjiga pesama sa cd-om Do modrih dubina Milana Koraća objavljena za izdavačku kuću „Prometej“ iz Novog Sada može se kupiti po ceni od 600 dinara u knjižari „Solaris“ na Spensu u Novom Sadu, knjižari Bulevar Books na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu, knjižarama Delfi i Most širom Srbije. Takođe se može poručiti on-line na sledećoj adresi.

On-line izdanje albuma Do modrih dubina je dostupno za besplatno preuzimanje na sajtu u sekciji Download.

Knjiga sadrži tekstove pesama sa svih dosadašnjih albuma Šinobusa (uključujući i novi koji će biti objavljen na jesen), dvanaest pesama poezije, kao i tekstove sa albuma „Do modrih dubina“. Pakovanje sadrži 72 stranice u tvrdom povezu i cd. Na cd-u se nalazi devet pesama. Pesma „Gde me vode ruke“ je urađena u saradnji sa Del Arno bendom, najpoznatijim srpskim rege bendom.

„Album ‘Do modrih dubina’ je kolekcija tekstova, poezije i pesama nastalih u periodu od 2000. do danas. Na albumu su svirali članovi grupe „Šinobusi“, kao i mnogi dragi prijatelji. Stvaran je polako, bez rokova, bez ikakvih projekcija za budućnost. Cilj je bio muzika, osećaj koji nije uslovljen vremenom ili prostorom u kom se nalazimo. Dominantan instrument je akustična gitara i pristup pesmama je kantautorski“, rekao je prilikom promocije Milan Korać.

Ukoliko vam se dopada pesma, kao i sam spot, Milanu možete pomoći tako što ćete glasati putem sledećeg linka i omogućiti mu prolaz ka vrhu liste emisije Gruvanje.

(Visited 30 times, 1 visits today)