Kler i One Night Stand u Crnom Biku (nagradna igra)


fireAutorski rock bend Kler udružio snage sa hard & heavy kaver bendom One Night Stand u petak 14. decembra u popularnom novosadskom “Crnom Biku”.

Bend Kler postoji još od 2005. godine, ali se tek od kraja 2008. ustalio sastav koji zajednički nastupa: Branislav Baturan – vokal, gitara, Dejan Kojić – gitara, Predrag Zukić – bas gitara i Ognjen Marjanović – bubnjevi.

Od značajnijih uspeha vredi pomenuti dva demo izdanja: “Ime anđela” (2008) i “Samo nju” (2009) za zagrebačku izdavačku kuću “Listen Loudest“, kao i ništa manje zapažene nastupe u novosadskom klubu “Trema” i sada već “tradicionalne” svirke u “Crnom Biku“. U planu za 2011. godinu je ulazak u studio i rad na trećem izdanju, najverovatnije opet za “Listen Loudest” i naravno mnogo novih živih nastupa.

One Night Stand je osnovan 2010. kao bend za jedno veče provoda nakon kojeg bi se svi vratili svojim životima, i zato je i dobio odgovarajuće ime, u prevodu “veza za jednu noć” po ideji Pere i Baneta, a sam repertoar je bio u skladu sa ukusom i afinitetima članova benda…
Danas se ovaj bend može pohvaliti većim brojem nastupa u široj okolini rodnog Iriga kao I osvojenim drugim mestom na Rumskom takmičenju bendova

Nakon malih izmena članova benda danas One Night stand čine: Nino Tamindžija – vok, gitara, Goran Bilić – gitara, Branislav Gudurić – bas gitara i Boris Agarski – bubnjevi.

RockSvirke uz saradnju sa bendovima će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja.

Prvih pet čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku.
Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka 14. decembra u 12 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre:

Kako se zove poslednji album grupe Kler koji je dostupan na našem sajtu za besplatno preuzimanje?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Početak svirke zakazan je za 22 časa a ulaz će se naplaćivati simboličnih 100 din

(Visited 126 times, 1 visits today)