Kings of Leon pred raspadom?


Kings of LeonPosle prekida koncerta u Dalasu, američki rok bend je otkazao ostatak turneje zbog bolesti pevača. Zapadni mediji pišu da je pravi razlog svađa među članovima grupe.

Rok grupa Kings of Leon otkazala je ostatak američke turneje pošto pevač Kejleb Falovil ima probleme sa glasnim žicama i pati od iscrpljenosti.

Promoter „Live Nation“ saopštio je odluku o otkazivanju turneje samo tri dana pošto je Falovil napustio scenu usred nastupa u Dalasu, pravdajući se vrućinom.

Ostali članovi benda, njegova braća Nejtan i Džared i rođak Metju obećali su obožavaocima preko društvene mreže Twitterr da će im se odužiti i održati novi koncert u septembru.

Međutim, Džared Falovil je napomenuo da „grupa ima probleme veće od dehidracije“ i da je suočena sa „velikim tenzijama“.

„Žao nam je zbog otkazivanja koncerata, ali kako bi obožavaocima pružili šou kakav zaslužuju, moramo sada da napravimo pauzu“.

Zapadni mediji pišu da kriza u bendu traje već mesecima, a kao glavnog krivca navode upravo pevača koji želi solo karijeru.

Grupa je izdala pet solo albuma, a svetsku slavu su stekli singlovima „Use Somebody“ i „Sex on Fire“.

{youtube}RF0HhrwIwp0{/youtube}

(Visited 52 times, 1 visits today)