Kevlar Bikini premijerno u Beogradu


Kevlar BikiniKevlar Bikini, eksplozivni zagrebački sastav nastupiće sutra, 4. maja po prvi put u Beogradu, u prostoru poznatom kao BIGZ Scena.

Publika u Srbiji je već imala prilike da ih upozna prilikom gostovanja u nekoliko medija. Četvorka iz Zagreba će sutra u BIGZ-u predstaviti svoje debi izdanje, album „Explodisiac“, snimljen u Zagrebu, miks je urađen od strane legednarnog Tomasa Skogsberga (Entombed, Amorphis, Vader, Katatonia, itd.), a mastering je bio poveren Pelle Henricssonu (Refused, Meshuggah, Poison The Well, In Flames, itd.).

Podršku grupi Kevlar Bikini na prvom beogradskom koncertu pružiće dvojac While.

Kevlar Bikini

“Več duže vrijeme planiramo dolazak u Beograd, te nam se ta mogućnost otvorila sada. Iskreno se veselimo ponovnom dolasku i stižemo spremniji nego ikada razvaliti koncert, a domaća rakija sa naše strane nikad nije na odmet”, euforično kaže frontman Matija Auker, koristeći priliku da istakne ono što karakteriše njihove nastupe, a to je nesebično deljenje domaće rakije na svim nastupima.

Kevlar Bikini osnovan je 2010. godine od strane muzičara koji iza sebe imaju zapažene karijere u hrvatskim sastavima i od samog starta okrenuti su autorskom stvaralaštvu. Za kratko vreme postojanja stekli su značajn broj poštovalaca, zabeleživši nastupe na velikom broju renomiranih festivala u regionu: HGF (Zabok), UFO (Osijek), Demofest (Banja Luka), Rocklive Festival (Koprivnica), Fall Fest (Rijeka), Code Music Festival (Travnik), itd.

Cena ulaznice je 200 dinara.

(Visited 60 times, 1 visits today)