Karte za Warrior’s dance festival uskoro u prodaji


Warrior's dance festival - Srbija 2012„Warrior’s dance festival“ koji organizuju članovi sastava „Prodigy“ ove godine biće održan 15. septembra na Kalemegdanu. Karte će biti puštene u prodaju 16. januara tačno u podne.

U pretprodaji koštaće 2.990 dinara, dok će puna cena iznositi 3.990 dinara, a takođe u prodaji će se naći i ulaznice za specijalanu VIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Sve vrste ulaznica moći će da se kupe na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info-pultu šoping centra „Ušće“, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs. Broj svih vrsta karata je ograničen.

Svi oni koji su svoje karte za ovogodišnji Exit festival već nabavili imaće specijalnu ponudu da u ograničenom vremenskom intervalu kupe ulaznice i za „Warrior’s dance festival“ po ceni od 2.500 dinara isključivo preko sajta www.gigstix.com.

Prošli „Warrior’s dance festival“ održan je u leto 2010. godine u Miltonu Kejnsu, a učesnici 2010. bili su „Pendulum“, „Chase & Status“ i „Does It Offend You, Yeah?“.

{youtube}6mXrlxDykkE{/youtube}

(Visited 34 times, 1 visits today)