Kantautor Zvonimir Varga promoviše večeras novi album u KSET-u


Zvonimir Varga @ KSET, ZagrebZagrebački kantautor i muzičar Zvonimir Varga večeras će u KSET-u održati promociju novoga albuma koji, muzički rečeno, spaja mejnstrim i kantautorski klasicizam sa elementima amerikane. Jednostavnog imena, „Zvonimir Varga Album“ (izdavač RockSvirke) slušaocima nudi deset ljubavnih pesama koje je ugodno slušati zbog jednostavnog formata, ali od slušaoca istovremeno traži individualno poniranje u njih.

Nakon „Pjesama“, „Ispod kože“, i „Tajni“, ovo je Vargin četvrti album u tri godine, a radio je i muziku za pozorišne predstave Nikice Viličića „Čarobni sat“ i „Car je…“, i izdao knjigu pesama sa instrumentalnim CD-om „Poljubac budućnosti“.

Posebno treba naglasiti da će se na ‘Varginoj promotivnoj večeri’ na bini KSET-a pojaviti i mnogi drugi muzičari. Veče započinje nastupima kantautora (Erna, Seine, Črni pes, Zvonimir Varga), a pre nego što na binu zakorače bendovi Šta ima? i Svemir, događaj će svojim pesmama uveličati i posebna Vargina gošća koja za sada ostaje iznenađenje…

Osim uživanja u muzici, publika će po vrlo povoljnim cenama moći kupiti CD-ove muzičara koji nastupaju, tako ih i na taj način podržati u njihovom stvaralačkom radu.

Zvonimir Varga @ KSET, Zagreb

Uz sva dosadašnja dostignuća, važno je i napomenuti da je Zvonimir Varga nedavno izbacio i spot za pesmu „Zora Bjelousov“ koji možete pogledati ispod.

Koncert počinje tačno u 20 časova, dok je cena ulaznice 20 kuna.

(Visited 103 times, 1 visits today)