Kandžija i Gole žene u Močvari


Kandžija i Gole žene @ Močvara, ZagrebOsječki reper Kandžija će sa svojim Golim ženama održati veliki koncert u prostoru zagrebačke Močvare u subotu, 15. juna.

Osim poznatog borca za pravdu i humaniste, na pozornici kluba prigodno će im se pridružit i porno rep duo Krankšvester koji čine iskusni igrači koji vole sve što vole mladi – Sett i 3ki Stil.

Nakon odličnog koncerta održanog februara ove godine u prepunom klubu Žedno uho, Kandžija je spreman za live svirku pred većim zagrebačkim auditorijumom.

Ovog puta, mesto zločina je Močvara kojom će odzvanjati poznati fank gruovima, odlični bitovima i sarkastičnim tekstovima.

Slavonci koji trenutno čine najbolji deo hrvatskog hip hopa; Kandžija, već duže poznat kao najbolji fristajler na ovim prostorima, a koji iza sebe ima 3 studijska albuma – „Narodnjaci“, „Koktel od rakije“ i „Zlatne žbice“ – te Krankšvester, andergraund dvojac sa samo jednim video spotom, odmeriće snage, a osim odličnog koncerta posetioci već od 16 sati čeka druženje uz dva slavonska kotlića jelenetine, igranje ping-ponga, radionicu popravljanja bicikala i DJ-iranje!

Ulaznice se mogu kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu u Tkalčićevoj 7 po ceni 45 kuna u pretprodaji i 65 kuna na dan koncerta.

(Visited 89 times, 1 visits today)