Kandžija i Gole žene 12. marta u Tvornici kulture


Kandžija i Gole ženeKandžija i njegove Gole žene donose svoj novi album Nema labavo na veliku koncertnu promociju u Tvornicu kulture u subotu 12. marta.

Album Nema labavo objavljen je 11. decembra za Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. godine. Prvi Kandžijin studijski materijal sa pratećim bendom Gole žene stvaran je dve godine, sadrži ukupno 16 pesama, među kojima je i duet s Goranom Baretom.. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rep dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, sa izrazitim adutima u rukama sa pravom pucaju na mesto među regionalnim teškašima.

Album su najavljivali prvi singl i videospot „Crkva“, nakon koga je plasiran „Ja se zovem“, pa „Mače“, sumanuti videospot uvodne pesme sa albuma, i, konačno aktuelni radijski singl „Đuro“. Uz Toxaru, koji je uz Kandžiju već dugi niz godina, Gole žene čine Darkan Kingić, Funky G, Meso, Midi Cobain, Pipos i Egoless, jedan od hrvatskih najpriznatijih producenata.

Kandžija je na sceni „službeno“ debitirao 2009. godine albumom Narodnjaci nakon koga je usljedio Koktel od rakije 2011. kao i Zlatne žbice 2012. godine. Dve godine posle Kandžija izbacuje čak dva izdanja, prvo Dvojezičnu ploču sa Bvanom, a nakon nje i Folder s Golim ženama koji je činio devet starih pesama u novim aranžmanim i jednu novu. Konačno, sredinom prošlog decembra red je došao i na Nema labavo, uverljivo najbolji i najvažniji album u Kandžijinoj karijeri.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 40, dok će na dan koncerta cena iznositi 55 kuna. Službena prodajna mesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mesta Entrio.hr.

(Visited 419 times, 1 visits today)