Jubilej benda Šinobusi u Domu omladine Beograda


Šinobusi @ Dom omladine, BeogradNakon njihovih mnogobrojnih klupskih svirki u Beogradu, te nastupa na beogradskim festivalima Blues Stock i Belgrade Beer fest, s velikim zadovoljstvom najavljujemo prvi samostalni beogradski koncert benda Šinobusi u Domu omladine, 16.11.2013. godine.

Povodom predstojećeg koncerta u klubu DOB-a, frontmen benda Milan Korać kaže:

“Nedavno smo proslavili deset godina rada benda i beogradski koncert je u sklopu turneje koju radimo tim povodom. U Beogradu smo svirali mnogo puta, ali to su mahom bile klupske svirke, nastupi na festivalima ili zajedničke svirke s prijateljskim bendovima. Ovo je prvi put da su se stekli uslovi za održavanje samostalnog beogradskog koncerta i veliko nam je zadovoljstvo da smo u mogućnosti da u izuzetnom ambijentu Doma omladine Beograda na kvalitetnoj opremi prezentujemo publici naš dosadašnji rad.”

Kako se u saopštenju benda navodi, biće to dva sata “paklene” svirke. “Predstavićemo se sa pesmama sa naša tri dosadašnja albuma, a kao specijalno iznenađenje odsviraćemo i nekoliko pesama sa predsojećeg, četvrtog autorskog albuma koji će nositi naziv ‘Nebo od skaja’. Na novom albumu novina će biti to da Nenad Patković svira i hammond klavijature, a pošto uslovi u Domu omladine to dozvoljavalju beogradska publika će biti u mogućnosti da čuje kako to zvuči uživo”, ističe Korać.

O četvrtom studijskom albumu i završnoj fazi pregovora sa izdavačem, Milan kaže: “Snimanje četvrtog albuma je završeno pre nekoliko meseci. Veoma smo zadovoljni snimljenim pesmama. Naravno, zapelo je oko pronalaženja izdavača, ali upravo smo u završnoj fazi pregovora sa Dallas records-om i očekujemo da će se album naći u prodaji u narednih mesec dana.”

Karte za ovaj koncert po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na ulazu u klub. Početak u 21 čas.

(Visited 87 times, 1 visits today)