Josipa Lisac i Quasarr snimili duet „Ljubav“


Josipa Lisac & QuasarrJedna od najvećih, ako ne i najveća muzička diva sa ovih prostora Josipa Lisac snimila je duet s riječkim indie pop bendom Quasarr koji će se pojaviti na njihovom sledećem studijskom albumu.

Ideja o saradnji grupi se nametnula čim su komponovali pesmu “Ljubav”, a sama Josipa pristala je na suradnju jako brzo.

“Oduševljena sam pozivom… Vjera da postoje ljudi koji zaljubljeno, istinito, stvaraju i žive glazbu je još jedna velika spoznaja i potvrda da ne postoji slučajnost. Predivno…” – izjavila je Josipa prilikom susreta u Rijeci.

Pesma “Ljubav” snimljena je u studiju “G.I.S.” u Kastvu, snimatelj je Matej Zec, a miks će raditi Kevin Pol (Kevin Paul) u Londonu. Kao i prethodan singl “Sjene”,”Ljubav” predstavlja nov zvuk Quasarra koji polako, ali sigurno kroče prema trećem albumu. Saradnja sa Josipom Lisac je, nadaju se, početak jedne lepe priče jedne od najvećih pevačica sa ovih prostora i benda čija fan baza raste iz dana u dan.

Ovog leta Josipa Lisac nastupiće u zadarskom Arsenalu 2. avgusta kao i na velikom, spektakularnom koncertu u pulskoj Areni 10. avgusta. Biće to, zanimljivo, prvi Josipin koncert u Areni u njezinoj dosadašnjoj karijeri i jedan od vrhunaca muzičke priče godine – turneje povodom četiri decenije albuma “Dnevnik jedne ljubavi”.

(Visited 66 times, 1 visits today)