Još malo pa nestalo – završava se konkurs za predgrupu Hladnom pivu u Beogradu


Hladno pivo @ Arena, ZagrebI ptice stanarice, da ne kažemo vrapci, znaju da se za 02. decembar u Beogradu sprema spektakl, veliki koncert grupe Hladno pivo na kojem će se kao predgrupa pojaviti bend koji će oni lično izabrati.

Do sada se prijavilo preko četrdeset bendova, žanrovski vrlo različitih, iz Srbije i iz regiona. Oni koji su razmišljali o tome, a nisu poslali prijave mogu to učiniti do petka 11. novembra. Ko će nas uvesti u razradu ovog događaja saznaćemo nekoliko dana nakon završetka konkursa. Bićete svakako blagovremeno obavešteni o izboru benda. Kako navode organizatori, potrebno je na mejl info@longplay.rs poslati prijavu sa najmanje tri svoje pesme u mp3 formatu ili neko onlajn izdanje (singl, EP ili album), uz fotografije, kratku biografiju, youtube spotove i kontakt telefon.

Koncert organizuje Long Play uz podršku Jelen piva u Hali sportova na Novom Beogradu. Svi koji ste čekirali sebe za ovaj koncert dobro došli u „Svijet glamura“ live. Glavne uloge: Mile Kekin kao Napoleon, njegov sjajan bend, izabrana predgrupa i vi.

(Visited 48 times, 1 visits today)