Jinx u Beogadu 14. februara


Jinx (foto: Zec Aleksandar)Poznati zagrebački bend “Jinx” održaće koncert u velikoj sali Doma omladine Beograd 14. februara na Dan zaljubljenih najavila je koncertna agencija “Long play”. Popularnost su stekli hitovima poput “Tamo gdje je sve po mom”, “Na čemu si ti” i “Smijem se”.

Svoj prvi koncert u Beogradu “Jinx” održali su u novembru 2009. godine u sali “Amerikana” Doma omladine, a prvi nastup za Dan zaljubljenih su imali prošle godine u Studenskom kulturnom centru (slika gore) pa se po malo i nadamo da će koncerti pop benda “Jinx” na dan zaljubljenih u Beogradu postati deo tradicije. Za ovaj koncert najavili su kombinaciju starih hitova i pesama sa poslednjeg albuma “Diksilend” (2010), koji su opisali kao muziku “za vreme prohibicije i depresije”.

“Posebno nas veseli da će ovaj koncert biti u velikoj dvorani Doma omladine koju smo za sada samo videli i jako nam se dopala, tako da jedva čekamo da koncert počne. Kao i svaki put, gde god da sviramo, sigurno ćemo dati sve od sebe, jer na naše koncerte dolaze neki dobri i dragi ljudi”, izjavili su članovi benda.

Povodom Dana zaljubljenih, “Long Play” je, osim uobičajene pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, obezbedio i “Karte za dvoje” koje koštaju po 2.000 dinara.

.

{youtube}QFk3CtHVZ0I{/youtube}

(Visited 84 times, 1 visits today)