Jesenje poselo benda Seljačka Buna u sred grada


Seljačka Buna @ Bigz Scena„Jesen stiže, dunjo moja a ja se jošte ne oženih jer Buna pravi svirku! Dokon pop i jariće krštava pa tako i mi rešismo da vam u ove tmurne dane podarimo tračak svetlosti u tami disko kluba. Objavljujemo jesenje poselo u sred grada!“, navodi se u saopštenju organizatora koncerta. Poselo će se održati 26.10. i činiće ga sledeći kolektivi…

  • Gorki Greh (Beograd): Novi biser na našoj sceni, čiji se zvuk bazira na balkanskom etnu a neretko i turbo-folku, pomešan sa hard and heavy uticajima. U sadašnjoj postavi deluju od 2013. godine, pripremaju prvi album i iskoristiće ovu priliku da vam svoje hitične pesme zakopaju duboko u mozgu i tako vas pripreme za puno izdanje koje sledi. Pobednici Buninog konkursa za predgrupu.
  • Penetracija (Našice, HR): Četiri jako zgodna, jako nabildana i jako metal mačora, iz samog srca Slavonije, namazani prvoklasnom svinjskom mašću, čiji rifovi i tekstovi će vas ostaviti bez daha, a cure bez gaća, dolazi da Penetrira vaša dup… srca! Mali istorijat: Hrvoju je dokurčilo sedenje u bolnici pa je rešio da počne da pravi pesme kojim bi izrazio nezadovoljstvo prema alkoholu, drogama, lugarima, golfovima I i II, lošom muzikom, lakim ženama i ostalim porocima, te uz to veličali prave ljudske vrednosti kao što su grabljenje, otimanje, seks i metal. Stanoviti Gelas se oduševljeno prihvatio uloge gitaroša i Penetriranje je moglo da započne! Uz određene promene, bend se ustalio 2011. i do dan danas nastupa i snima. Iza sebe imaju tri predobra i preuspešna albuma: U šljiviku (2009.), Na vrhu brda (2010.) i Ženetine (2011.). Dakle, od njih je poruka jasna: GRABLJENJE, OTIMANJE, SEKS I METAL!
  • Seljačka Buna (Beograd): Vaši omiljeni konj(anic)i Agrokalipse ponovo jašu na krilima čarobne svinje, donoseći vam najnoviji asortiman ultimativnih hitova iz svoje zadruge! Rad na drugom albumu je toliko intezivan da je Sharkey istegao butni mišić u pokušaju da odsvira riff, tako da Bunari izlaze pred vas naoštreni kao nož Steva Karapandže spreman da zaroni u crveno meso, rešeni da vam ispomeraju bubrege, iskrive vratove, polome po neku kost i učine da izgubite patiku a boga mi i poneku čarapu.

Nova BIGZ Scena, visoko prizemlje zgrade BIGZ, levo krilo. Karte su u pretprodaji po ceni od 150 dinara, na dan svirke 200 dinara.

Raspored sviranja:

   • 22:00 – 22:40 – Gorki Greh
   • 23:00 – 23:45 – Penetracija
   • 00:00 – 01:30 – Seljačka Buna

(Visited 66 times, 1 visits today)