Jelen Top 10 na Arsenal Festu


Jelen Top 10 - GolubOvonedeljna emisija Jelen Top 10 biće posvećena trećem izdanju Arsenal Festa, festivala koji je od 27. do 29. juna, u Kneževom Arsenalu, okupio najveća imena domaće i regionalne rok scene.

Ekipa emisije Jelen Top 10 seli se na otvorene koncertne prostore i donosi vam izveštaje sa lica mesta! Ovoga puta naša kamera zabeležila je nastupe i intervjue sa nekim od najzanimljivijih zvezda festivala u Kragujevcu, koji se održavao tri dana na četiri bine.

Kroz razgovor sa gitaristom i pevačem Eve Braun, Goranom Vasovićem Vasketom, saznaćete planove benda koji na domaćoj sceni već 25 godina neguje specifičan pop-rok zvuk. Takođe, moći ćete da, kao novitet na našoj listi, vidite i njihov novi spot za pesmu “Tako je čudno, zar ne?”. Frontmen bečejskog benda otkrio je našoj ekipi kako napreduje novi album, koji planiraju da objave do kraja godine.

U srcu Šumadije je odlično prihvaćen i mladi bend iz Hrvatske, Žanamari & J’Animals. Pevačica benda je pokazala da joj alternativni, gitarski zvuk itekako dobro pristaje i sa Jelen Top 10 ekspedicijom na festivalu podelila utiske o nastupu i sa snimanja novog spota.

Posle nastupa na glavnoj bini koji nije poremetio ni snažan pljusak, razgovarali smo sa Brankom Golubovićem Golubom, iz benda Goblini, o povratku na binu nakon duže pauze i o njegovom životu na egzotičnim lokacijama.

Pored razgovora sa izvođačima sa Arsenal Festa, pogledajte i ove nedelje kako su se vaši omiljeni spotovi pozicionirani na Jelen Top 10 listi.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 00.25 h
RTV Studio B, sreda 21h

(Visited 34 times, 1 visits today)