Jednodnevne i VIP ulaznice za EXIT


Jednodnevne ulaznice za jedanaesti Exit moći ćete da kupite od 14. maja u filijalama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima, gde se već prodaju četvorodnevne ulaznice. Na istim prodajnim mestima u prodaji su i VIP ulaznice za Exit, koje posetiocima omogućuju posebne privilegije tokom boravka na festivalu.

Jednodnevna ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul iznosiće 2990 dinara, a te večeri na glavnoj bini nastupaju Mika, LCD Soundsystem, Bad Brains, DJ Shadow, dok će se na Fusion bini naći imena poput Yeasayer i Miike Snow. U četvrtak na Dance Areni nastupaju Chromeo Live, Crookers, Erol Alkan, Boys Noize, a Exploziv bina te večeri predstavlja legendarne Suicidal Tendencies.

Ista je cena i za petak, 9. jul kada na Main Stage izlaze dugo očekivani Placebo, kao i indie bend iz Britanije, The Horrors. Na Fusion bini nastupiće bend koji spada u najinteresantnije predstavnike novog talasa britanskog elektro rok zvuka Does It Offend You, Yeah?, dok će na Dance Areni DJ setove imati čuveni Ricardo Villalobos, Josh Wink, Moderat live i mnogi drugi.

Ulaznica za subotu, 9. jul košta 3490 dinara, a spektakl na glavnoj bini te večeri napraviće Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot, dok će na Dance Areni ploče zavrteti David Guetta, Dirty South, Laidback Luke. Zvezde na Explosiv bini u subotu će biti bend The Exploited.

Cena ulaznice za nedelju 11. jul je 3990 dinara, kada na glavnu binu izlaze Faith No More, jedan od najtraženijih bendova ikada na ovim prostorima, kao i The Chemical Brothers sa svojim eksluzivnim novim nastupom. Na Dance Areni te večeri nastupaju Crystal Castles, DJ Mehdi, SebastiAn, Explosive će ugostiti Cathedral, a na Fusion bini nastupaju regionalne zvezde Antenat, Tide, Bambi Molesters i mnogi drugi.

VIP ulaznice za Exit festival u prodaji su u limitiranom broju po ceni od 25 000 dinara, u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu. VIP ulaznica posetiocima omogućava brojne pogodnosti, kao i ekskluzivne pristupe na najatraktivnije festivalske lokacije.

Sa VIP ulaznicom obezbeđen je ulazak na Petrovaradinsku tvrđavu na poseban VIP ulaz, kao i neverovatan doživljaj i pogled na koncerte na najvećoj festivalskoj bini iz Main Stage VIP zone. Posetioci sa ovom ulaznicom moći će da osete sjajnu atmosferu jedne od najpoznatijih Dance Arena na svetu u VIP zoni DJ Arene. Sa ovom ulaznicom biće obezbeđen i pristup VIP Terasi koja se nalazi u gornjem gradu tvrđave, na kojoj će posetioci imati najlepši pogled na Novi Sad. Kupovinom VIP ulaznice, kupci dobijaju vaučer, kojim će od 5. jula moći da podignu narukvice za boravak na festivalu i ulazak u VIP zone festivala.

Četvorodnevne ulaznice za Exit 6490 dinara

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

ERSTE
Novi SadBulevar oslobodjenja 7
Šumadijska 3
BeogradBirčaninova 37
Njegoševa 57
Radnička 55
Milutina Milankovića 11b
Novi BeogradJurija Gagarina 32 (Tržni centar Azzaro)
NišKralja Milana bb
SuboticaTrg Cara Jovana Nenada 15
ZrenjaninPetefijeva 3-5
KragujevacKralja Petra 5
PančevoTrg Kralja Petra I 10
ŠabacGospodar Jevremova 37
GIGSTIX
Novi SadPariski magazin, Kralja Aleksandra 12
BeogradSupermarket, ugao Strahinjića Bana i Višnjićeve 10

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama za Exit 2010. molimo vas da nam pišete na tix@gigstix.com

(Visited 566 times, 1 visits today)