Jedan od najperspektivnijih mladih bendova Igralom iz Niša predgrupa na sutrašnjem koncertu The Sore Losers (nagradna igra)


The-Sore-Losers-Poster-webKao što smo već ranije najavili, koncertna agencija Rock Svirke s ponosom najavljuje ekskluzivni koncert jednog od najboljih belgijskih rok bendova – The Sore Losers, koja će se održati sutra, 16. marta u Domu omladine Beograda sa početkom u 21 čas.

Kao važan deo ovog koncerta u svojstvu podrške, nastupiće jedan od najperspektivnijih mladih bendova sa ovih prostora, bend Igralom iz Niša.

Grupa “Igralom” je nastala juna 2015. godine u Nišu i nju čine:Marko Tomović (bubnjevi), Dimitrije Simović (glas, bas gitara) i Mladen Marjanović (gitara, prateći vokal). Nakon samo mesec dana snimljen je demo EP u “Psycho Therapy” studiju u Nišu, sa šest kompozicija koje možete preslušati na BandCamp stranici.

Par meseci kasnije, Igralom je snimio album u studiju Šamarčina u Vrbasu i album će uskoro pojaviti u izdanju izdavačke kuće Rock Svirke Records, s nazivom Pogrešna poznanstva. Na njemu će se naći devet kompozicija.

Avgusta 2015. godine nastupaju na Open stage-u Nišville Jazz Festival-a, što je i bila prva svirka grupe. Deo tog nastupa možete pogledati ispod.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim (online i prodajna mesta), Gigstix (online i Corner Shop-ovi), DD Tickets (online i WinWin prodavnice), kafeu Ljubavnica (Balkanska 19), kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Promo cena 300 (ograničen kontigent), pretrodaja 400, dok će na dan koncerta iznositi 600 dinara!

Ovi Belgijanci sa petljom, na tragu grupe Led Zeppelin, sa stavom grupe Ramones, zauzimajući Evropu kao Blitzkrieg, naoružani svojim trećim albumom Skydogs, producirao Dejv Kob (Dave Cobb), dobitnik nekoliko Gremija, dolaze da sviraju kratke, energične pesme za vas i vaše prijatelje, na pravoj rokenrol zabavi. Inače, beogradska publika će imati priliku da premijerno čuje pesme sa novog albuma koji će izaći dva dana kasnije, 18. marta za evropsko tržište.

Ako volite sirovu muziku, neprikladnu i uzbudljivu, onda bi ovo baš mogao biti vaš novi omiljeni bend. Pa pravo po svoju kožnu jaknu i dođite ispred stejdža da plešete uz ritam mrtvih koji žive. Ova razmetljiva banda je na misiji i žele da se pridružite paganskoj crkvi rokenrola.

Do sada iza sebe imaju dva studijska albuma, The Sore Losers (Excelsior Recordings/V2, 2010) i Roslyn (Excelsior Recordings/V2, 2014), kao i već pomenuti album Skydogs koji će svetlost dana ugledati 18. marta, ali će pre toga beogradska publika imati priliku da ga čuje uživo.

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend The Sore Losers vas nagrađuju. Pet čitalaca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za sutrašnji koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do sutra i 18 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Koliko albuma imaju iza sebe ovi sjajni Belgijanci i navedite njihove nazive i godinu izdanja?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom ili telefonom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 617 times, 1 visits today)