Jazz letovanje u Nišu


Nišville Jazz FestivalNišville Jazz Festival (12 – 15. avgust) će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i okolnih država ponuditi mogućnost mini džez letovanja.

U akciji „Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu“ za samo 100 eura organizatori su ponudili komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16
( Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate (svrha doznake – Jazz Letovanje).

Nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail ticket@nisville.com.

Nišville će kupcima kao dokaz uplate poslati vaučer, kojim će kupci (uz original uplatnice) moći da podignu komplete i prijave se u Studentskom domu.

Za sve korisnike ovog “paketaranžmana” biće obezbeđen besplatan prevoz autobusima na relaciji Beograd – Niš – Beograd.

Detaljnije informacije o prevozu , kao i o načinu preuzimanja kompleta ulaznica biće objavljene naknadno na sajtu festivala, moći će da se dobiju i putem maila ili na telefon 018 533 022.

Kako je potvrđeno, na Nišvil jazz festivalu će između ostalih nastupiti: Solomon Burke, Roy Hargrove, Benny Golson, De Phazz, Steve Hackett, Terje Rypdal, Manu Dibango, Georgie Fame…

(Visited 60 times, 1 visits today)