Jarboli u CK13


Jarboli @ Omladinksi centar CK13, Novi SadU subotu 3. marta sa početkom u 22h, kultni beogradski bend Jarboli održaće samostalni koncert u Novom Sadu u Omladinskom centru CK13. Ovo će ujedno bitii promocija njihovog najnovijeg izdanja „Zabava“ (2011. Exit label) ali svakako neće izostati i stari favoriti.

Grupa Jarboli nastala je početkom devedesetih u Beogradu. Formirali su je Boris Mladenović, Daniel Kovač, Nemanja Aćimović i Žolt Kovač. Prvo zvanično izdanje za Jarbole je CD „Dobrodošli“ (B92, 1999), a nakon drugog zvaničnog albuma, „Suvišna sloboda“ (B92, 2001), Jarbolima se pridružila čuvena pijanistkinja Sonja Lončar. Izdanja koja su usledila su maksi singl „Uslovna sloboda“, živi mini album „Jedan čovek jedna rezolucija“ i album „Buđanje proleća“, koja izlaze za nezavisnu diskografsku kuću Odličan hrčak.

Karte za novosadski koncert po pretprodajnoj ceni od 450 dinara se mogu kupiti od 3. februara u kancelarijama Omladinskog centra CK13 (11h-16h) radnim danom, kao i klubu Centra kada ima noćnog programa (18h-21h). Na dan koncerta cena karte će iznositi 550rsd.

Broj karata je ograničen!

(Visited 58 times, 1 visits today)