(izmenavremena), Prkos Drumski i Stranded za “Devojku Koja Voli Život”


Devojka Koja Voli Život29. jul 2011. godine u 21 čas
plato Muzeja Vojvodine
Dunavska 37, Novi Sad

Devojka koja voli život je Darja Kostić (http://www.devojkakojavolizivot.info/), mlada profesorka engleskog jezika, talentovana Novosađanka koja peva u rok grupi “Stranded” i flamenko sastavu “Como el agua”, a koja zbog teške bolesti bubrega mora svakodnevno da obavlja dijalizu, na svaka četiri sata. Kako bi prikupila novac za operaciju u Rusiji – oko sedamdeset hiljada evra, Darja je sama pokrenula akciju pod nazivom “Devojka koja voli život” (http://www.facebook.com/devojkakojavolizivot). Odlučila je da učini sve što je u njenoj moći ne bi li obezbedila neophodan novac. A u njenoj moći je da se bavi umetnošću, da peva i pleše, da plete, da svakome ko svojim prisustvom i ma kojim novčanim prilogom učestvuje u akciji, daruje nešto za uzvrat – ručni rad na dar ili makar malo bogatiji unutrašnji život zbog predstave ili koncerta.

Devojka Koja Voli Život

Na koncertu će svirati “Izmena Vremena”Nikole Neškovića (http://www.myspace.com/izmenavremena), jednog od samosvojnih kantautora koji pripadaju srpsko – hrvatsko – slovenačkom kolektivu Novih Odmetnika (http://www.myspace.com/noviodmetnici), zatim družina “Prkos Drumski” (http://www.myspace.com/noviodmetnici), jedan od stožera iste te neofolk – bluz scene i grupa “Stranded” (http://www.myspace.com/strandedwaves) u kojoj peva sama Darja Kostić.

Tehnička podrška: Srećko Dodig.

Prisustvo na koncertu je besplatno, a za sve one koji budu mogli i hteli da daju pomoć biće postavljena kutija za priloge.
Svaki dinar je dobrodošao!

Prati putem Facebooka – http://www.facebook.com/event.php?eid=165964386808839&ref=ts

(izmenavremena)

Prkos Drumski

Stranded

(Visited 118 times, 1 visits today)