Izložba koncertnih fotografija „ROK MOMENTI 2014.“ u Vranju


Rock Momenti 2014 - VranjeU Galeriji Narodnog muzeja u Vranju održaće se izložba koncertnih rok fotografija – ROCK MOMENTI 2014. – tri autora: Nemanje Đorđevića, domaćina iz grada Vranja, Anamarije Vartabedijan i Stanislava Milojkovića iz Beograda. Ova tri autora će se predstaviti sa 100 koncertnih rok fotografija velikog formata.

Izložba predstavlja foto-dokumentaciju koncertne aktivnosti rok muzičara sa domaće i strane scene i raznolikost izraza šest autora – fotografa, pripadnika tri različite generacije, sa ciljem da se podstiče, razvija i afirmiše rokenrol kultura i rok fotografija širom Republike Srbije.

Ideja projekta je povezivanje fotografa različitih generacija iz nekoliko gradova Srbije koji su svojim angažmanom kroz izložbenu aktivnost, u prethodnom periodu doprineli novom umetničko-likovnom pogledu na jedan specifičan fotografski žanr.

Na izložbama je predstavljen izbor najboljih fotografija iz opusa gore navedenih autora nastalih na rok koncertima i festivalima širom Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Svečano otvaranje izložbe je najavljeno za utorak, 2. septembar u velikoj galeriji Narodnog muzeja u Vranju sa početkom od 19 sati.

(Visited 166 times, 1 visits today)