Izložba fotografija benda Jamiroquai u Knez Mihailovoj


jamiroquaiPovodom dolaska čuvenog benda Jamiroquai, u Beogradu je u petak postavljena izložba fotografija sa njihove turneje pod nazivom „Corners of the Earth” autora Bojana Hohnjeca. Izložba je postavljena u Knez Mihailovoj ulici (potez od Palate Albanija do Kulturnog centra Beograda) do 1. jula.

Fotografije su nastale na turneji benda Jamiroquai tokom promocije poslednjeg albuma „Rock dust light star” u periodu od 2011. do 2013. godine. Svi posetioci Beograda moći će da pogledaju kako su se „kosmički kauboj” i ekipa zabavljali na sceni i van nje, nastupajući u preko 17 zemalja na pozornicama Pariza, Minhena, Berlina, Rima, Londona, Mančestera … Autor fotografija Bojan Hohnjec rodom je iz Novog Sada a profesionalno se bavi fotografijom od 2003. godine. Zvanični fotograf benda Jamiroquai postao je 2011. godine.

Ideja o izložbi „Corners of the Earth“ nastala je u razgovoru menadžera benda, frontmena Džej Keja i fotografa Bojana Hohnjeca a planira se da bude postavljena u svakom gradu u kome će ovaj bend nastupati. Čast da započne ovaj ciklus ima upravo Beograd a izložbu će posetiti i svi članovi benda.

Jamiroquai će 30. juna nastupiti u Kombank Areni, karte možete kupiti po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra.

(Visited 80 times, 1 visits today)