Izabrane predgrupe za Hladno pivo


Čovek bez sluha (ChBS)Od Long Play-a informacije i dalje stižu na kašičicu, ali taman na vreme. Noviteti u vezi koncerata Hladnog piva su najave repertoara i predgrupa.

Petak i subota razlikovaće se po pitanju obe tačke dnevnog reda. Izbor pesama će biti različit jer i nije moguće održati dva identična koncerta dan za danom. S toga će se makar članovi Hladnog piva osećati opuštenije jer prepričavanje atmosfere im ne gine.

Za prvi koncert u petak 02. 12. kao predgrupa izabran je bend The Combs, indie bend iz Niša osnovan 2009. godine. Ovaj mladi, neafirmisani bend ima objavljen EP “Tunes For Outsiders” koji sadrži četiri pesme. Prilika koja im se sada ukazala sigurno će im biti od velike koristi u narednom periodu.

Sledećeg dana ime o kojem nije potrebno mnogo pričati – Čovek bez sluha iz Kragujevca. Predgrupa sa pedigreom. Za Long Play izdali su ove godine album pod nazivom “Događaj dana”. Ovu godinu mogu pamtiti i po dva zajednička nastupa sa Hladnim pivom, u rodnom Kragujevcu na Arsenal festu i ovaj, verovatno i značajniji, kao predgrupa trenutno jednom od najpopularnijih bendova ex Yu prostora.

(Visited 152 times, 1 visits today)