Ivana glumi Romea


 Ti si taj kome ne bih oprostila, uvek biću tvoja Julija, peva Ivana Peters na snimanju novog spota, ali nije obučena kao Julija, već kao Romeo! I to sve sa brčićima! Zato su momci iz grupe, Džoni, Zmolen i Dario, u kostimu Julije. A kako njih trojica izgledaju sa perikama, haljinama i na štiklama, videćemo za dve-tri nedelje kada spot bude premijerno prikazan.

– „Julija” je ozbiljna ljubavna pesma. Naravno da je svima asocijacija na Romea i Juliju – priča Nikola Radaković Džoni, gitarista, i objašnjava kako je došlo do toga da zamene uloge:

– Hteli smo da napravimo nešto drugačije i zabavnije. U skladu sa nazivom „Negativ”, rešili smo da se mi momci obučemo kao Julija, a da Ivana bude Romeo – priča Džoni i dodaje da se ona baš uživela u ulogu muškarca.

– Ivana je na snimanju stvarno delovala muževno; ima čak i brkove. Nas trojica smo se trudili da delujemo ženstveno, ali smo na kraju izgledali kao tri transvestita. Zamisli mene od dva metra i sto kila našminkanog i na štiklama! Vrištali smo od smeha svaki put kada bismo se pogledali. Ivana nam je objašnjavala kako da budemo ženstveni, lakirala nam nokte… Jedino Dario malčice liči na devojku jer ima nežne crte lica. Zmolen i ja smo tragični! – priča Džoni.

Autor: S. Milojković

Izvor: Blic Online

(Visited 92 times, 1 visits today)