Isplovljavanje „Costa S3ngsie“


S3ngs - Costa S3ngsiaZagrebački bend S3ngs vam poklanja besplatan download novog albuma putem zvaničnog sajta. Album Costa S3ngsia predstavlja drugi album benda S3ngs nakon prvenca Moderno trijezan iz 2010. godine, a sniman je tokom 2013. godine.

Naziv novog albuma je Costa S3ngsia, a moto S3ngsa je isti kao i uvek, iskreno i sa srcem. Zvuk koji obeležava drugi album za razliku od prvenca je širi, raznovrsniji, melodičniji, a za to doprinose dodatna gitara i klavijatura koje opisuju atmosferičnost u pesmama. Iako još uvek ima brzih ritmova, album je daleko raznovrsniji.

Pesme se temama protežu od ljubavnih i prijateljskih tematika, do socijalnih problema, realnosti u kojoj živimo, ali i vrlo bitno poziva, na bolje sutra, borbu protiv opšte letargije i zajedništvo. Naslovna slika broda na coveru albuma simbolizuje nezavisnost, evoluciju, polet i neustrašivost S3ngsa, ispred svih izazova i nedaća ovog zahtevnog sastava oni čvrsto grabe napred 25 čvorova. Sliku je nacrtao priznati akademski umetnik iz Lajpciga, klasa Von Bilderberga Klausa, metropolita, umetnik, veliki fan S3ngsa i boem Markus Schanker(m)ann.

Za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

Koncertna promocije se održala 5.10. u VIP club-u na Trgu Bana Jelačića. Costa S3ngsia je zadnji hit-model nezavisne izdavačke agencije OSA media. Nakon Zagrebačke promocije S3ngsi najavljuju veliku turneju na području regije.

(Visited 60 times, 1 visits today)