IQV (EKV Real Tribute) sutra u klubu Route 66


IQV - EKV Tribute bandPosle svirke u novembru prošle godine u SKC Fabrici povodom 17 godina od smrti Milana Mladenovića i programa koji je bio upriličen u to ime, momci iz benda IQV, se vraćaju u Novi Sad, ovoga puta u nešto izmenjenom sastavu, u klub Route 66.

Petak, 25. maj 2012 od 22h
Ulaz 200 dinara.

EKV je bend koji je ispirisao mnoge ljude da počnu da se bave muzikom, o samom bendu i njihovom delu je izlišno trošiti reči.

Bend IQV, inače EKV Tribute bend je pretrpeo male personalne promene, ali to svakako neće uticati na sjajnu svirku koja će se desiti u petak veče. Trenutnu postavu benda čine stara ekipa: Nenad Vukelić – bas gitara, Milan Radonić – bubnjevi i Aleksandar Lazarević – gitara. Umesto dosadašnjeg vokala Nenada Jovanovića tu je Bojan Pejčić koga smo imali prilike čuti na gore pomenutom koncertu, dok je Emila Saksa na klavijaturama zamenio Ljubiša Ponjević.

Svakako svirka koju ne treba propustiti, pa čak i oni koji idu na Parni Valjak mogu nakon koncerta da se spuste do Route 66 i uživaju u pesmama jednog od najboljih bendova sa naših prostora.

  • Foto: Vladimir Milovanović
(Visited 76 times, 2 visits today)