IQ Promo Night u klubu KST


Marilyn_mansonIQ Music Promo Night održaće se sutra, 01. juna, u klubu KST. Početak je zakazan za 23h.

Priprema publike za koncert Marilyn Mansona u Beogradskoj areni poverena je DJ Slipiju i Davidu Vartabedijanu. Ovaj dvojac puštaće muziku Mansona, a moći će da se čuju i numere ostalih srodnih bendova (Laibach, Mizar, Block Out i dr.).

Ono što je vrlo primamljivo u vezi ove promotivne žurke je to da je potrebno sačuvati ulaznicu, koja košta 130 dinara, jer ćete s njom moći da ostvare veliki popust pri kupovini karte za IQ Music Festival. U ponedeljak, 04. juna, svi koji donesu ulaznicu iz KST-a, moći će da kupe dve ulaznice za IQ Music Festival za samo 1500 dinara.

Redovne cene ulaznica u pretprodaji su 2890 dinara za parter i 2990 dinara za tribine. Karte se mogu kupiti u Beogradskoj areni, Bilet centru Beograd, na prodajnim mestima Eventim-a i Card Service-a, kao i u Shopping centru “Ušće”. Ulaznice je moguće kupiti i preko interneta: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs.

IQ Music Festival održava se prvi put, a pokrenuli su ga Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podršku Jelen Live-a. Festival će biti održan 09. juna.

(Visited 66 times, 1 visits today)