Instrumentalna KOMA


KOMAČesto nismo svesni koliko nam muzika može razbuditi čula. Slušajući pesme poistovećujemo se sa nametnutim situacijama i osećanjima kroz tekstove. Činjenica je da je zvuk ono što nam budi emocije, crpi energiju i raspaljuje čula. Istinsko slušanje instrumentalne muzike zahteva umeće uživanja i sposobnost maštanja.

Novosadska grupa KOMA će vas sigurno zainteresovati da se prepustite stvaranju sopstvenih slika u glavi uz njihove instrumentale jer, kako oni sami kažu, reči su danas izgubile smisao. Na debi albumu „Made Of Nothing“ nalazi se 14 kompozicija. Album se može besplatno preuzeti sa sajta Nocturne magazina. U januaru je planirana promocija albuma u Novom Sadu i Beogradu, a tačne datume i mesta događaja naknadno ćemo objaviti.

KOMU su 2009. osnovali Ćomi i Savara (eks Ritam nereda), treći član tj. članica Saška pridružila im se 2010. godine kada je grupa i dobila ime koje sada nosi. Tokom prošle godine imali su nastupe na festivalima Exit i Nišville, kao i na Gitarijadi Ratkovo. U studiju 1 RTVNS, marta 2010. godine imali su nastup koji je zabeležen kao LIVE IN KOMA.

Album koji još uvek čeka da ga preuzmete, pošto me pažljivo čitate, snimljen je u studiju „Alpha“ u Novom Sadu. Bilo je potrebno nekoliko meseci da se dovede do savršenstva i da se izbaci u etar.

Preporučujemo da posetite sajt benda Koma, takođe i facebook stranicu i da saznate više o njima, a sad trk na http://nocturnemagazine.net/preuzimanje.

Preuzmite i uživajte !

(Visited 74 times, 1 visits today)