INmusic festival #15 dodaje četvrti dan – Kasabian prvi potvrđeni izvođač dodatnog festivalskog dana!


Nakon dve godine nemogućnosti održavanja INmusic festival se vraća na spektakularan način – dugo očekivano slavljeničko izdanje INmusic festivala #15 trajaće četiri dana i predstaviće najbogatiji muzički program u istoriji festivala!

Izuzetno atraktivan program jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala u sklopu kojeg su već najavljeni neki od najznačajnijih i najaktuelnijih svetskih muzičkih imena kao što su The Killers, Nick Cave and The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, Fontaines D.C., White Lies, Amadou & Mariam, Hinds i dr., postaje još bogatiji uz dodatak četvrtog festivalskog dana čime će se na poseban način obeležiti povratak održavanja velikih festivala i ponovno okupljanje ljubitelja kvalitetne savremene muzike.

Britanski Kasabian su prvo potvrđeno ime četvrtog festivalskog dana kao jedan od najpopularnijih sastava koje je publika INmusic festivala imala prilike premijerno gledati u Hrvatskoj na INmusic festivalu 2017. godine. U festivalskoj wishlisti kao i anketi sprovedenoj kroz novu platformu INmusic cluba koja okuplja najlojalnije posetioce festivala upravo su Kasabian, uz već potvrđenog Nicka Cavea & The Bad Seedse, istaknuti kao najbolji koncert u dosadašnjoj istoriji INmusic festivala. Iza Kasabiana je šest hvaljenih studijskih albuma i stotine rasprodatih koncerata, headline nastupa na najvećim svetskim festivalima kao i impresivan popis muzičkih nagrada i nominacija, uključujući Brit Award za najbolji britanski bend. Međunarodnu reputaciju Kasabian su čvrsto utvrdili headline nastupom na kultnom Glastonbury festivalu 2014. godine dok je njihova ovogodišnja jesenja povratnička turneja u Velikoj Britaniji rasprodata u svega 20 minuta. Jedan od najboljih bendova uživo vraća se na glavnu pozornicu INmusic festivala u sklopu posebnog povratničkog izdanja najvećeg hrvatskog open-air festivala.

Kasabian se u sklopu dodatnog četvrtog dana INmusic festivala #15 pridružuju već potvrđenim nastupima The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, White Lies, Fontaines D.C., Gogol Bordello, Amadou & Mariam, Hinds i dr. u sklopu odgođenog jubilarnog izdanja INmusic festivala #15 koje će se održati na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 20. do 23. juna 2022. godine. Četverodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po ceni od 599kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. Višestruki posetioci INmusic festivala registrovani kao članovi INmusic cluba od 1. septembra 2021. imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

(Visited 11 times, 1 visits today)