Incognito u Beogradu 19. oktobra


IncognitoKultni „acid“ džez sastav Incognito, održaće koncert u Beogradu u Domu Sindikata (Dečanska 14, Beograd), u subotu 19. oktobra. Bendu će ovaj nastup biti i promocija prošlogodišnjeg albuma Surreal.

Domaća publika ih dobro poznaje, a ovoga puta u Beograd dolaze sa pevačicama Kejti Hektor (Katie Hector), poznatoj po odličnom soul glasu koja je pri tom i vokalni mentor Emeli Sande (Emeli Sande) i Vanesom Hejns (Vanessom Haynes), pevačicom koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Čakom Kan (Chaka Khan), Van Morisonom (Van Morrison), Anastazijom (Anastasia) i Bilijem Oušnom (Billy Ocean).

Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili veliki hitovi: „Don’t you worry ’bout a thing“, „Always there“ , „Still a friend of mine“

Ulaznice po ceni od 1900 dinara (balkon) i 2300 dinara (parter) su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata i svim prodajnim mestima Eventima. Početak koncerta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

(Visited 80 times, 1 visits today)