Inbox @ Shamrock Bar, Novi Sad


Inbox @ Shamrock, Novi SadNovi vikend, nova svirka, staro mesto od prošle nedelje.

Datum: 16.03.2012.
Mesto: Shamrock bar, Novi Sad

Prešlo mi u naviku da kasnim na svirke, ali početak i nije toliko važan ako je od momenta dolaska pa do kraja večeri bila dovoljno dobra svirka da se formira utisak i prenese na „papir“. Nedavno su svirali kao predgrupa na koncertu riječke grupe Fit, ali tu sam baš odocnila, stigla sam kad su pakovali instrumente, na moju veliku žalost.

Inbox @ Shamrock, Novi SadVeć toliko puta smo pisali o njima i sigurna sam da znate da je Inbox trio iz Bačke Topole koji s pravom može da nosi etiketu mladog, perspektivnog benda. Odlično uvežbani, dišu kao jedan, nebitno da li sviraju autorsku stvar ili neku obradu sve to zvuči jako dobro.

Na repertoaru su se našle domaće i strane pesme poput „Wicked game“, „Losing my religion“, čini mi se dve pesme od RHCP-a, pesme EKV-a…i autorske „Kakve godine“, „Sanjaj me“…ne mogu da pamtim baš sve. Smile

Ne tako pun lokal kad sam stigla, ali tokom večeri ljudi su pristizali i ponestajalo je vazduha. Opet problem dozvati konobara, ccc… Žedna usta – ne valja, ne može se pevati.

Sve u svemu prisutna ekipa bila je više nego zadovoljna i izborom pesama i izvođenjem istih. Naravno da su vraćeni na bis, i to dva puta. Veče su završili pesmom „With or without you“.

Inbox @ Shamrock, Novi Sad

Do sledeće svirke – adio! Smile

(Visited 148 times, 1 visits today)