Inbox na domaćem terenu


InboxPosle više od godinu dana bez „muzike na struju“ u rodnoj Bačkoj Topoli, bend Inbox će u subotu 07. januara održati koncert u klubu „Morrison“ sa početkom u 22h.

Bend nastao 2007. godine do danas pretrpeo je nekoliko promena, a konačni sastav čine: Damir Dolmagić (Dado) – vokal i gitara, Petar Popović (Pero) – bas gitara i prateći vokal, Dušan Popović (Duda) – bubnjevi i Veselin Krsmanović (Ćelo) – tekstopisac. Iza sebe imaju izdat jedan album „Kakve godine“ objavljen 2010. godine u sopstvenoj produkciji. Na snimanju albuma prvenca sarađivali su sa Milanom Đurđevićem ključnom figurom grupe Neverne Bebe, kome je poverena i produkcija albuma, a koji je odsvirao i kompletne deonice klavijatura na pomenutom izdanju. Tekstovi pesama delo su Veselina Krsmanovića, osobe koju bend tretira kao ravnopravnog člana ekipe.

„To baš nismo skroz mi“ izjavili su pominjući svoje nastupe na akustičnim koncertima i manifestaciji Dani Topole u prošloj godini. Ne propustite da posle toliko vremena čujete Inbox u pravom zvuku.

{youtube}P9FKPYDyhQ8{/youtube}

(Visited 40 times, 1 visits today)